Veihjelp på kort tid

Dersom du har behov for veihjelp, kan du trygt ta kontakt med oss i Nilsen Bergingstjenester. Etter at vi ble etablert første gang i 1979 har vi rykket ut og utført veihjelp for både privatpersoner og for politiet når de behøver det. Grunnet vårt samarbeid om veihjelp med politiet vil deres oppdrag alltid få første prioritet, men med vår omfattende maskinhjelp vil vi aldri være langt unna når du trenger veihjelp.

Om du behøver veihjelp i Ringerike er vi maksimalt 30 minutter unna, og da kommer vi med alle verktøy og alt av utstyr som skal til for å hjelpe deg ut av knipa. Man vet aldri når ulykken er ute og derfor har vi også en døgnbemannet vakttelefon som du alltid kan ringe til dersom du behøver veihjelp. Skal du hente en bil fra Leiravn. 5 etter klokka fire på ettermiddagen, ber vi deg vennligst varsle oss på forhånd.

Ikke bare veihjelp

Selv om det var bilberging vi startet med har vi i dag noen flere tjenester som blant annet veihjelp, sikring av brannsteder, samt at vi kan transportere tyvgods og beslag som politiet har gjort. Vi begynte med en enkelt bil og i dag har vi en moderne maskinpark som blant annet består av tunge og avanserte redningsbiler og snøscootere.

Profesjonell veihjelp

Våre ansatte er stadig på kurs for å få videreutdanning innen veihjelp, bergingsarbeid samt øvrige områder slik at vi alltid er best mulig forberedte når vi er på utrykning. Nært samarbeide med politiet og lang erfaring gir oss trygghet til å kunne utføre alle oppgaver innen veihjelp med høy kompetanse og effektivitet.

Ønsker du mer informasjon om veihjelp eller noen av våre andre tjenester, er det bare å ta kontakt med oss.