Bilberging hele døgnet

Om du behøver bilberging har du kommet til rett sted. Nilsen Bergingstjenester har en døgnåpen vakttelefon og kort responstid når du behøver bilberging. Siden vi ble etablert i 1979 har vi hjulpet mange bileiere med bilberging. Vi samarbeider også tett med norsk politi og prioriterer disse oppdragene høyt. Da vi først startet var det kun bilberging vi fokuserte på, men dette området er i dag blitt utvidet.

I dag kan vi i tillegg til bilberging utføre blant annet sikring av brannsteder og transport av tyvgods og beslag som politiet har gjort. Vi har 24-timers service, men minner om at dersom man kommer etter klokken 16 for å hente bil fra Leiravn. 5, må man huske å varsle på forhånd.

Bilberging ved større ulykker

Ved større ulykker sørger vi hurtig for at alle ansatte blir varslet over telefon om bilberging slik at vi kan rykke ut på kortest mulig tid. Første bil som kommer på skadestedet vil gi tilbakemelding til de andre over radio etterhvert som de melder seg. Vi har lang erfaring med bilberging og våre ansatte går kontinuerlig gjennom kurs og videreutdanning for å alltid kunne være best mulig forberedt når vi er på utrykning.

30 års erfaring med bilberging

Etter mange år med bilberging, og med utallige oppdrag fra politiet og privatpersoner - sørger vi for å komme hurtig frem og på profesjonelt vis utføre vår jobb. Virksomheten startet i sin tid med en enkelt bil, men i dag har vi en moderne maskinpark med alt fra store avanserte redningsbiler til snøscootere klare til utrykning. Vår responstid er maksimalt en halv time.

Har du noen spørsmål om bilberging er det bare å ta kontakt med oss.