Tauing av bil

Ønsker du hjelp med tauing av bil i Romerike kan vi helt sikkert hjelpe deg. Vi vet også at ulykker ikke har noen fornemmelse for tid og derfor har vi naturligvis en døgnbemannet vakttelefon der du hurtig kan få hjelp med tauing av bil. Vi har drevet med tauing av bil siden 1979 og har i dag en høy kompetanse som bidrar til at vi alltid er vel forberedte når vi kommer til ulykkesstedet.

Mer enn bare tauing av bil

Selv om vi hovedsaklig driver med bilberging - herunder tauing av bil, har vi gjennom årene samarbeidet mye politiet og kan derfor sikre brannsteder, samt at vi ofte hjelper politiet med transport av tyvgods og beslag. Oppdrag som kommer fra politiet er vår første prioritet, og er veldig glade for å kunne bidra til deres viktige arbeid. M

en med omfattende bilpark er vi aldri mer enn 30 minutter unna når du trenger tauing av bil i Romerike.

For at vi alltid skal være forberedt går vi jevnlig på kurs og seminarer der vi utvider vårt kompetansegrunnlag. Ved å være forberedt på enhver situasjon, kan vi utføre vårt arbeid med høy kvalitet og effektivitet.

Hurtig tauing av bil

Vi har en responstid på maks en halv time, men i de fleste tilfeller er vi hurtigere til stede. Ved en utrykning vil vi kontakte alle ansatte over telefon, slik at vi raskt kan ha nødvendig personale og utstyr på plass. Vi har i dag mange forskjellige biler og annet utstyr som vi bruker under tauing av bil og bilberging.

Ønsker du mer informasjon om tauing av bil eller noen av våre andre tjenester, er det bare å ta kontakt med Nilsen Bergingstjenester.